sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Salata de legume cu branza

      Stim foarte bine ca atunci cand vrem sa mancam ceva usor, nu vom alege in nici un caz carne, care combinata cu branzeturi sau cartofi, sunt foarte greu de digerat. Eu as renunta cu placere la orice friptura pentru o salata din legume proaspete, si pentru a avea si ceva proteine adaugam si putina branza. Pentru aceasta salata vom folosi:

  • 300 g branza de vaci ( telemea sau proaspata)
  • 2-3 ardei grasi
  • 2 castraveti mici
  • 2-3 rosii mari
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
    Spalam rosiile, castravetii si ardeii grasi apoi indepartam cotoarele cu seminte de la ardei. Taiem legumele in cubulete nu foarte mari. La branza de vaci adaugam sare si piper, amestecam bine si adaugam apoi legumele taiate cubulete. Presaram verdeata taiata marunt.
   Dupa preferinte, putem adauga si ceapa sau usturoi.

         Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu