Ingrediente:
- 9 oua
- 1 cana si jumatate de zahar (cana ca de ceai)
- 2 cani ulei
- 3 lingurite rase de amoniac
- 1/2 lamaie
- 1/2 lingurita sare
- faina cat cuprinde
- arome
- 200 g nuca de cocos
Crema:
- 2,5 pachete unt
- 5 linguri de cacao
- 1 cana de zahar
- 150 g de miez de nuci
- arome
Bilutele dupa ce se racesc se taie pe jumatate, se scoate putin miez pentru a face loc cremei, miezul scos il incorporam in crema. Bilutete (jumatatile de bilute), astfel pregatite se vor umple cu crema, apoi lipite intre ele.
La urma eu le tavalesc prin fulgi de nuca de cocos. Se pot face si colorate, tavalite prin culoare si apoi prin zahar, dar eu evit sa bag atata colorant si zahar inutil in alimentatie. Va asigur ca sunt foarte bune si asa.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu